Web & Software ontwikkeling

Indien u uw eigen website online wilt hebben of op zoek bent naar een maatwerk applicatie kunnen wij u hierbij helpen. We hebben verschillende standaard oplossing die u hieronder terug vindt, maar neem gerust contact met ons op indien u iets anders wenst.

Software installatie

Er zijn vele reeds bestaande web applicaties op het internet te vinden. Zo'n web applicatie kunnen wij naar wens voor u installeren op de webhosting. Dit heeft als voordeel dat u zelf geen moeite hoeft te doen om bijvoorbeeld Joomla of een ander pakket te installeren. Daarnaast heeft u ook meteen de garantie dat alles werkt zoals het moet werken.

Een op maat ontwikkelde web applicatie

Als u een op maat gemaakte website wilt hebben kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld een reservering systeem of gewoon een eenvoudige website met de items waar u ze wilt hebben.
Wij kunnen uw website ontwikkelen in bijvoorbeeld html, php, asp.net of een combinatie van deze. Mocht u asp.net in uw website willen verwerken dan kunnen wij niet de hosting voor u verzorgen, momenteel ondersteunen we geen windows hosting. Voor vragen, voorwaarden of een eventuele prijs indicatie kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Een website met aanpasbare teksten (CMS)

Altijd al een website willen hebben waarvan u de inhoud via een admin panel kunt bewerken? Dit is een stuk makkelijker en goedkoper dan telkens uw website beheerder te vragen bepaalde teksten aan te passen. Heeft u interesse hierin of wilt u meer informatie hierover, neem dan contact met ons op.